(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

STARCKE on suomalainen brändien suojaukseen erikoistunut graafisen alan yritys. Suunnittelemme sekä valmistamme asiakkaillemme turvallisia tuotepakkauksia, joilla yrityksesi kykenee varmistamaan – ja asiakkaasi varmistumaan – tuotteen alkuperästä, aitoudesta ja turvallisuudesta. Yli 30-vuotinen kokemuksemme on tehnyt meistä alamme johtavan asiantuntijan, edelläkävijän ja suunnannäyttäjän – niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Etsimme oppimishaluista TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Euraan!

Me Starckella haemme nyt oppimishaluista tuotantotyöntekijää meidän huipputiimiin. Työssäsi pääset operoimaan ja ohjelmoimaan painokoneitamme. Huomattava aika työstä kuluu tavallisesti koneen valvomiseen, joten toivommekin siihen vaadittavaa luonteenpiirrettä myös Sinulta. Edellytämme hyvää ATK-osaamista sekä perusymmärryksen järjestelmistä ja ohjelmistoista. Tietämys automaatiosta tai mekaniikan hallinnasta nopeuttaa huomattavasti perehdytystä. Paino-alan tuntemus luetaan luonnollisesti myös eduksi. Tehtävään perehdytetään, emmekä odota että hallitsisit heti alusta koneita- ja laitteitamme.

Starcke on meille enemmän kuin yritys ja työpaikka - se on elämäntyömme paremman maailman puolesta - siksi haluammekin että intohimo ja omistautuminen näkyy myös Sinun tavassasi toimia. Haluamme tarjota asiakkaille vain parasta ja meillä opit arvostamaan tarkkuutta ja laatua. Olemme rohkeita ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia ja pääsetkin innovoimaan hienoja juttuja asiakkaillemme, joista aidosti välitämme.

Töitä on tarjolla: 40h /vko

Palkka: Sopimuksen mukaan

Työt alkavat : Sopivan työntekijän löydyttyä.

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä tai lähetä sähköpostilla samu.isosalo@smilepalvelut.fi


Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 15.06.2018

Samu Isosalo / 040 1698501 Smile Henkilöstöpalvelulta antaa lisätietoa tehtävästä ja vastaanottaa hakemuksia samu.isosalo@smilepalvelut.fi. Haastattelukutsut tehdään nopeasti ja työt voidaan aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tavoitteena on mahdollisimman pitkä työsuhde. Toivottavasti kiinnostuit ja olet yhteydessä!

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.