(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä arvotavaroiden pariin 3-vuorotyöhön kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteen kesto on määräaikainen vuoden vaihteeseen asti. Työskentely tapahtuu siisteissä, moderneissa työtiloissa Vantaalla luotettavassa ja vastuullisessa työympäristössä.

Toivomme sinulta aktiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi täsmällisyys ja tarkkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä pärjäämiseen.

Katsomme teknisen tausta eduksi, mutta emme edellytä sitä, sillä sinut perehdytetään työtehtäviin. Tuotantotyöntekijän työtehtävät vaihtelevat monipuolisista rutiininomaisiin töihin, ja ne sisältävät esimerkiksi tuotantokoneiden ylläpitoa. Sinun tulee olla valmis 3-vuorotyöhön.

Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Puustinen tommi.puustinen@barona.fi.