(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme reipasta tuotantotyöntekijää Nurmijärvelle! Työtä tehdään automatisoidulla linjastolla ja kyseessä on 3-vuorotyö.

Hakijalta toivomme aikaisempaa työkokemusta tuotantotyöstä sekä reipasta ja joustavaa asennetta. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä hyvän fyysisen kunnon. Työturvakortti tulee olla myös suoritettuna. Osaat toimia itsenäisesti ja vastuullisesti ottaen huomioon myös työturvallisuuden.

Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Työsuhde on vakituinen ja palkka kilpailukykyinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Toimialapäällikkö Reeta Asikainen, reeta.asikainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi