(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018
Go On Oulu hakee useille asiakasyrityksilleen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Oulun talousalueelle

monipuolisiin tuotantotehtäviin niin linjastolle, varastoon kuin pakkaukseen. Työ tapahtuu joko päivävuorossa tai kolmessa vuorossa. Työt voivat olla pitkiä määräaikaisuuksia tai kesätöitä.

Eduksesi luetaan monipuolinen kokemus tuotantotehtävistä. Olet näppärä käsistäsi, et pelkää rivakkaa työtahtia ja nautit rutiinityöstä. Työ on paikoin fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on tarpeen. Et ole myöskään allerginen pölylle, maalille, liuottimille tai muille teollisille aineille.

Edellytämme hakijoilta:
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja omia työturvakenkiä
- Soveltuvaa kokemusta tai koulutusta
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Työmotivaatiota, itsenäistä työotetta ja yhteistyötaitoja

Tarjoamme:
- Säännölliset työajat
- Mukavan työympäristön
- Sinulle sopivan haasteellista työtä

Työt alkavat sopimuksen mukaan
Palkkaus: TES/palkkatoive
Työn kesto: 2-6kk, mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, jätä kuvallinen hakemuksesi heti osoitteessa: www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessa, milloin voisit aloittaa työt ja mihin saakka voisit työskennellä. Aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR- ja rekrytointiasiantuntija Marja Parkkari, +358 44 330 8824. Emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.