(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Kansainvälinen asiakasyrityksemme hakee kauttamme laadunvalvojia ja pakkaajia Länsi-Vantaalle hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kaikkiin tehtäviin koulututetaan, joten asenne ratkaisee!

Työtehtävät pitävät sisällään virallisten asiakirjojen laadunvalvontaa, lajittelua ja pakkaamista. Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvan suomen kielen hallintaa ja virheetöntä värinäköä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus.

Tarjoamme kokopäiväistä työtä kansainvälisestä alansa johtavasta yrityksestä. Työtä pääset tekemään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kaiken lisäksi jatkomahdollisuudet yrityksessä ovat hyvät. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa ja työsuhde on alkuun määräaikainen kesän tai vuoden loppuun asti, hakijan tilanteesta ja toiveesta riippuen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi