(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Oletko tarkkuuteen ja korkeaan laatuun työssä panostava henkilö? Etsitkö tuotantotyötä ja koet vaihtelevat vuorotyörytmit omaksesi? Meillä on sinulle duuni!

Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme tuotantolaitokseen Hyvinkäälle.

Työtehtävät painottuvat korkeatasoisten rakennustuotteiden valmistuslinjastolle, jossa vastataan tuotteiden valmistuksesta aina lopputarkastukseen asti. Tuotteet sisältävät paljon  yksilöllisiä työvaiheita. Työ on vuorotyötä, jota tehdään 2- tai 3-vuorossa.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen prosessituotantoon liittyvistä tehtävistä ja vuorotyöstä. Tuntemus rakennuasalan kuivatuotteista on eduksi. Ripeys ja positiivinen asenne rutiininomaiseen työskentelyyn ovat myös tärkeitä työn sujuvuuden kannalta. Vuorotyön luonteen vuoksi myös työaikojen puitteissa joustava elämäntilanne on tärkeä taustatekijä.

Edellytämme sinulta työturvallisuusmääräysten vuoksi myös 18 vuoden ikää. Tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys, värinäkötesti, sekä luottotietorekisterin tarkistus. Kohteen hankalan sijainnin vuoksi kulku kohteeseen ei onnistu julkisilla kulkuvälineillä, joten oma auto on myös iso etu.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä kokopäiväiseen työsuhteeseen. Palkkaus tapahtuu rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on aluksi määräaikainen syykuun loppuun asti, jonka jälkeen jatko on myös mahdollinen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivuiltamme www.personalhuset.fi! Hakuaika päättyy 11.3.2018. Haastattelemme jo hakuaikana, ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Vilppu Hyppölä puh. 050 411 7688.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi