Tuotantotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Oletko tarkkuuteen ja korkeaan laatuun työssä panostava henkilö? Etsitkö tuotantotyötä ja koet vaihtelevat vuorotyörytmit omaksesi? Meillä on sinulle duuni!

Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme tuotantolaitokseen Vantaalle.

Työtehtävät painottuvat korkeatasoisten painotuotteiden valmistuslinjastolle, jossa vastataan tuotteiden valmistuksesta alkukokoonpanosta aina lopputarkastukseen asti. Tuotteet sisältävät paljon tarkkoja ja yksilöllisiä työvaiheita. Työtä suoritetaan puhdastilassa. Työ on vuorotyötä, jota tehdään 2-, 3-, tai 5-vuorossa.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen tuotantoon liittyvistä tehtävistä ja vuorotyöstä. Graafisen näkemyksen omaaminen on myös eduksi tarkkuutta vaativien painotuotteiden kanssa työskenneltäessä. Ripeys ja positiivinen asenne rutiininomaiseen työskentelyyn ovat myös tärkeitä työn sujuvuuden kannalta. Vuorotyön luonteen vuoksi myös työaikojen puitteissa joustava elämäntilanne on tärkeä taustatekijä.

Edellytämme sinulta työn luonteen ja valmistettavien tuotteiden vuoksi nuhteetonta taustaa, erinomaista värinäköä sekä moitteetonta luottotietorekisteritaustaa. Työturvallisuusmääräysten vuoksi myös 18 vuoden ikä on edellytyksenä tehtävään. Tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys, värinäkötesti, sekä luottotietorekisterin tarkistus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä alansa johtavan toimijan korkealuokkaisen tuotantolaitoksen tehtäviin, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Palkkaus muodostuu kuukausipalkasta + tuotantopalkkiosta, jotka määrittyvät alan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on aluksi määräaikainen kesäkuulle 2018 asti, jonka jälkeen jatko on myös mahdollinen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivuiltamme www.personalhuset.fi! Hakuaika päättyy 11.3.2018. Haastattelemme jo hakuaikana, ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Vilppu Hyppölä puh. 050 411 7688.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1097907
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa