Tuotantotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään piikiekkojen tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme Okmeticille Vantaan Koivuhakaan TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.


Okmeticilla valmistetaan piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Piikiekot valmistetaan keskeytymättömässä kolmivuorotyössä korkean teknologian teollisuusympäristössä. Operaattori työskentelee piikiekkojen valmistusprosessiin liittyvissä tuotannon eri tehtävissä.

Toivomme, että olet persoonana joustava, vastuuntuntoinen ja haluat myös kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Okmeticin menestys perustuu tuotteiden erinomaiseen laatuun, joten olet tarkka ja noudatat annettuja ohjeita. Olet tiimityötaitoinen, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tuotanto- ja vuorotyöstä. Sinulla on perus tietotekniset taidot. Laadunvalvontatyö ja laitteiden ohjaustoimenpiteet ovat sinulle tuttua. Työtä tehdään puhdastilassa, joten olet valmis työskentelemään työvarusteiden kanssa.


Okmeticilla työntekijöihin panostetaan tarjoten mm. liikuntaetuja ja erilaisia koulutuksia. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 11.3.2018 oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–10 rekrytointikonsultti Vilppu Hyppölä, puh. 0504117688


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden aTyöpaikatlueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1097906
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Tuusula, Vantaa