(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
SOL Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018
Haemme asiakasyrityksellemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtäviin kuuluvat elektroniikkateollisuuden monipuoliset tehtävät kuten aaltoliitoskoneen käyttö. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät pitkään. Asiakkaamme rekrytoi sopivat työntekijät myöhemmin. Työaika on kolmivuorossa.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Kokemus tuotantolaitteiden käytöstä katsotaan eduksi. Myös perus IT-taidot on oltava.

Lisätietoja tehtävästä antaa heidi.ignatius@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.