(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
Pyrollsack Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Haemme asiakkaallemme Pyrollsack Oy:lle Kotkaan tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Pyroll on Pohjoismaiden johtavia paperin, pahvin, kartongin ja muovin jalostajia. Yhtiö on suomalainen, yksityisesti omistettu perhekonserni. Teollisuusneuvos Reino Uusitalo perusti Pyrollin 1973, josta lähtien konserni on kasvanut määrätietoisesti. Tänä päivänä toimintaa on kolmellatoista paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Puolassa ja Alankomaissa. Pyroll työllistää yli 500 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Yhtiö kuuluu YK:n Global Compact ohjelmaan, jonka puitteissa kehitetään aktiivisesti ympäristövastuullista ja sosiaalisesti vastuullista toimintaa.

Pyrollsack Oy hakee nyt pakkaustuotteiden valmistukseen tuotantotyöntekijää. Työtehtäviä ovat erilaiset tuotannon ja varastoinnin tehtävät sekä käyttäjäkunnossapito. Töitä tehdään 2-vuorossa. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan suoraan Pyrollisackin kanssa. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijoilta esimerkiksi sähkö-automaatioasentajan koulutusta ja kokemusta teollisuuden tuotannosta ja/tai kunnossapidosta. Kokemus paperiteollisuudesta ja trukilla-ajotaito ovat eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu oppia. Työtä tehdään tiimissä ja tehtävässä onnistuminen vaatiikin tiimityöskentelytaitoja. Hakemamme henkilö on myös oma-aloitteinen ja pystyy itsenäiseen päätöksentekoon.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.