(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Toimenkuva
Haemme tuotantotyöntekijöitä työskentelemään 3-vuorotyöhön Imatralle. Töitä on tarjolla aluksi kolmen viikon ajan, alkaen viikoilla 39 - 41 ja tämän jälkeen satunnaisia lyhyitä tai pidempiä jaksoja asiakasyrityksen tarpeen mukaan.Työ on fyysistä ja pitkälti rutiinitehtäviin perustuvaa. Työ vaatii kuitenkin tarkkuutta, tunnollisuutta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Tuotantotiloissa työtehtävät voivat vaihdella vuorosta riippuen. Palkkaus perustuu puusepänteollisuuden työehtosopimukseen, perustuntipalkka on 9,50 €/h, lisäksi palkan päälle maksetaan työajanlyhennyskorvaus, joka on 3-vuorotyössä 7,8%.
Odotamme sinulta
Edellytämme tehtävään valittavilta henkilöiltä reipasta otetta työtehtäviin, tunnollisuutta ja tarkkuutta. Lisäksi halu tehdä fyysistä työtä helpottaa tehtävässä pärjäämistä. Työturvakortti on eduksesi, mutta ei välttämätön. Oma auto helpottaa työpaikan kulkemista työpaikan sijainnin vuoksi.
Muut tiedot
Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja tärkeää on, että klikkaat ko. työpaikkaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa ma - pe Hanna Anttonen puh. 040 307 5604, hanna.anttonen@vmp.fi.
Kesto
Vähintään kolme viikkoa
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.09.2017 mennessä.