(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Ylöjärvelle.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä kone- ja metallialan koulutusta tai kokemusta. Tehtävässä tarvitaan lisäksi piirustustenlukutaitoa ja ohjelmointiosaamista. Särmäyskokemus on työssä eduksi.  

Särmättävät materiaalit ovat pääasiassa teräs ja rosteri. Alumiinin käsittelykokemuksesta on myös tehtävässä hyötyä.   

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa ja palkkaus määrittyy osaamisen mukaan. 

Kyseessä on pitkäaikainen työ joka alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella. Jatkossa on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Maria Soukka, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, maria.soukka@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.