(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (Ylikiiminki)
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Go On Oulu hakee asiakasyrityksilleen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesäsesonkiin

monipuolisiin tuotantotehtäviin niin linjastolle, varastoon kuin pakkaukseen muovi- ja puutuoteteollisuuteen. Asiakkaidemme toimitilat sijaitsevat Oulun Ylikiimingissä. Työ tapahtuu joko päivävuorossa tai kahdessa vuorossa aamu- ja iltaviikoin. Osalla työntekijöistä voi olla mahdollista jatkaa töitä syksyn jälkeenkin.

Eduksesi luetaan monipuolinen kokemus tuotantotehtävistä. Olet näppärä käsistäsi, et pelkää rivakkaa työtahtia ja nautit rutiinityöstä. Työ on paikoin fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on tarpeen. Et ole myöskään allerginen pölylle, maalille, liuottimille tai muille teollisille aineille.

Edellytämme hakijoilta:
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja omia työturvakenkiä
- Soveltuvaa kokemusta tai koulutusta
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Työmotivaatiota, itsenäistä työotetta ja yhteistyötaitoja

Tarjoamme:
- Säännölliset työajat
- Mukavan työympäristön
- Sinulle sopivan haasteellista työtä

Työt alkavat kevään aikana.
Palkkaus: TES/palkkatoive
Työn kesto: Kesätyö, 2-6kk, aloitukset maalis-kesäkuun välillä

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, jätä kuvallinen hakemuksesi heti osoitteessa: www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessa, milloin voisit aloittaa työt ja mihin saakka voisit työskennellä. Aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Anu Verronen, +358 44 330 8824. Emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.