(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä yhteistyökumppanillemme Jalasjärvelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme Jalasjärvelle työntekijää betonituote- ja pakkauskoneiden valvontatehtäviin.Työtehtäviisi kuuluvat PC ohjattujen tuotantokoneiden valvonta sekä logistiikan tehtävät. Trukki- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksi.

 

Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, vastuullista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennus-, automaatio-, tai betonialan ammatillinen peruskoulutus tai työkokemus. Etua on myös, jos sinulla on jo kokemusta sähköisten ohjauslaitteiden käytöstä tai osaat hitsata.

 

Tarjoamme sinulle työtä pääsääntöisesti katkeavassa kolmivuorotyössä. Kyseessä on määräaikainen työsuhde ja työt alkaisivat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian ja kestävät ainakin pari kuukautta. Tässä on hyvä mahdollisuus kerätä kokemusta teollisuudesta!

 


Hae työpaikkaa osoitteessa www.adecco.fi 21.7.2019 mennessä. Hakua hoitaa Vaasan Adecco ja kysymyksiin vastaa henkilöstökonsultti Pauliina Rintala (040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi). Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä CV ja hakemuksesi mitä pikimmiten.