(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Wiitta Oy
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018
Wiitta Oy on perustettu vuonna 1972. Valmistamme viemärinputkien yhteitä ja tarjoamme sopimuspalveluja ruiskuvalutekniikalla sekä muovi- että kumituotteille. Toimimme Heinolan Hevossaaressa, kuvan kauniissa järvimaisemassa. Osaavan henkilökuntamme vahvuus on tänä päivänä noin 30 henkilöä.

Haemme asiakasyrityksellemme Wiitta Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Heinolaan.

Työtehtävät koostuvat erilaisten muoviosien sekä muoviputkien käsin pakkauksesta, ruiskuvalusta sekä muista tuotannon kokoonpanotehtävistä.

Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta vastaavista tuotannon työtehtävistä. Eduksesi on muovialan koulutus. Tärkeintä työssä menestymisen kannalta on reipas asenne ja ripeä työskentelyote.

Kyseessä on noin 3 kuukauden mittainen määräaikainen projekti, joka kestää arviolta lokakuun loppuun saakka. Työt alkavat heinäkuussa viikolla 30.

Palkkaus on muoviteollisuuden TES:in mukainen ja työ on 5-vuorotyötä (työsuhteen alussa 3 ensimmäistä viikkoa 3-vuorotyötä).

Mikäli olet etsimämme tuotantotyöstä kiinnostunut tekijä, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden toimistolta HR- ja rekrytointiasiantuntija Salla Pohjonen, p. 044 312 2630, salla.pohjonen@go-on.fi.