(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä vuorotyöhön
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Haemme Helsingissä sijaitsevalle asiakkaallemme tuotantotyöntekijää teollisuudessa käytettävän filmimateriaalin valmistukseen.

Työskentelet automaatio/manuaalivalmistuksessa korkealaatuisten mm. autoteollisuudessa käytettävien tuotteiden valmistuksessa. Olet omalta osaltasi vastuussa myös laadunvalvonnasta. Työtä tehdään kolmivuorovalmiudella modernien tuotantolaitteiden parissa, Helsingissä. Vuoden 2019 aikana tuotantotilat siirtyvät kasvusta johtuen Vantaan Petikkoon. Työsuhde on aluksi kuuden kuukauden määräaikainen, mutta hyvin työssä pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen. Työ voi pitää sisällään puhdastilatyötä, jossa käytetään puhdastilahaalaria, tästä kokemus on eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan ammattilaiseksi. Pääset työskentelemään modernin teknologian parissa ja saat mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen, jossa eri valmistusvaiheet tulevat hyvin tutuiksi.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa oheisen linkin kautta, haastattelemme henkilöitä ja hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi.