(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (vuorotteluvapaan sijaisuus)
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017

Kuusakoski on pohjoisen Euroopan johtava kierrätyspalveluja tarjoava yritys. Sen vahvuus perustuu materiaalin, kierrätyksen ja ympäristöteknologian osaamiseen. Metallien kierrättämisen lisäksi yritys harjoittaa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käsittelyä. Uusin liiketoiminta-alue on materiaalikiertoon kelpaamattomien, energiaa sisältävien jakeiden valmistaminen polttoaineeksi.  Kuusakoski Group Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli 568,1 M€ ja se työllisti keskimäärin 2 914 henkilöä. Yritys on perustettu vuonna 1914.

Haemme Heinolan Kuusakoskelle reipasta tuotantotyöntekijää vuorotteluvapaan sijaisuuteen.

Hakijan tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana, sekä

  • työttömyyden tulee olla kestänyt 14 kuukauden aikana vähintään 90 päivää

       TAI

  • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut

       TAI

  • sijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset kierrätysteollisuuden tuotantotyöt. Hakemamme henkilö omaa reippaan ja työtä pelkäämättömän työasenteen sekä valmiuden fyysisiin töihin. Eduksi luemme metalli- ja/tai rakennusalan materiaalien tuntemuksen.

Kyseessä on kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde, joka solmitaan Kuusakoski Oy:n kanssa. Työssä tulee olla valmius kolmivuorotyöhön. Työ alkaa 1.3.2017.

Mikäli olet mielestäsi hakemamme reipas ja motivoitunut työnhakija, täytäthän työhakemuksen verkkolomakkeemme kautta. Aloitamme haastattelut tehtävään heti.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Amikolla Miia Vesanen, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi