(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä viimeistelyyn, Pirkkala (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä viimeistelyyn Pirkkalaan.

Toivomme hakijoiden omaavan reippaan ja motivoituneen asenteen sekä nauttivan työstä, jossa näkee kättensä jäljen. Eduksi katsotaan teollisuusalan kokemus, alalle soveltuva koulutus sekä metallialan harrastuneisuus.

Työtehtävät voivat sisältää ripustusta, viimeistelyä ja pakkausta. Tehtävässä on eduksi, jos osaa käyttää rälläkkää ja hiontakonetta.

Kyseessä on 2-vuorotyö ja työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä elokuun loppuun kestävällä sopimuksella. Työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.