(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Vihdin Kuumasinkitys Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Etsimme asiakkaallemme Vihdin Kuumasinkitys Oy:lle

kesäkaudelle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

työskentelemään metalliteollisuuden pintakäsittelytehtävissä. Työt valituilla henkilöillä alkavat huhti-toukokuussa ja kestävät aina elo-syyskuulle. Asiakkaamme etsii työhön soveltuvia pitkäaikaisia työntekijöitä, joten kesän jälkeen on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Tuotanto työskentelee 2-vuorossa (6-14 ja 14-22).

Työtehtävät sisältävät kuumasinkitysprosessin eri vaiheiden parissa työskentelyä. Työhön kuuluu muun muassa tuotteiden ripustusta, viimeistelyä sekä pakkaamista. Työ on osittain fyysisesti haastavaa, sillä tuotteita joudutaan käsittelemään myös käsin. Lisäksi kesäaikaan kuuman sinkin äärellä työskentely saa hien virtaamaan.

Työ on opittavissa, joten et tarvitse suurempaa työkokemusta pärjätäksesi tässä työssä. Trukilla ja siltanosturilla ajokokemus on hyödyksi.


Edellytämme sinulta

Reipasta ja motivoitunutta työotetta

Uskallusta käyttää erilaisia käsityökaluja

Halua haastaa itseään fyysisesti työssä

Omaa autoa työmatkoihin

Vähintään auttavaa Suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Fyysisesti palkitsevan ja mielenkiintoisen työn uusissa toimitiloissa ja loistavalla työilmapiirillä sekä työmahdollisuuden kesäksi tai pidemmäksikin aikaa.


Arvostamme

Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan aina eduksi.


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa sivuiltamme www.staffpoint.fi. Lisätietoja antaa Moona Göös numerosta 043 827 2365.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi