(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Vierumäelle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Hyvän asenteen omaava ja oma-aloitteiselle tuotantotyöntekijälle on tarjolla prosessinhoitajan tehtävässä pitkäaikainen työpaikka Vierumäellä Heinolassa!

Haemme nyt teollisuuden asiakkaallemme Heinolaan Vierumäelle pitkäaikaista työntekijää tuotannon eri työtehtäviin. Työhösi kuuluvat mm. trukin ajo, prosessinvalvonta, siivous- ja huoltotehtävät linjastolla ja päivittäiseen tuotannon pyörimiseen liittyvät tehtävät.

Työtehtävä vaatii tekijältään hyvää ja ripeää asennetta työn tekoon, perus atk-taitojen hallintaa, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Katsomme eduksi aikaisemman trukin/pyöräkuormaajan ajokokemuksen, mutta niiden käyttö voidaan myös kouluttaa.

Työt alkavat lokakuun aikana sopimuksen mukaan. Paikka täytetään mahdollisimman pian, heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian.

Tarkoituksena on löytää pitkäaikainen tekijä tehtävään. Työt alkavat ensin Baronan kautta puolen vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen ajatuksena on vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille.

Työtehtävässä tehdään töitä 3-vuorossa (6-14, 14-22 ja 22-06 vuorot). Työaika tehtävässä on maanantaista perjantaihin ja vuorot vaihtuvat siis vuoroviikoin aamu-, ilta- ja yövuoroissa.

Työpaikka sijaitsee Heinolassa Vierumäellä ja vuorotöiden vuoksi tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Ellet sitten asu Heinolassa ja ole valmis pyöräilemään töihin!

Tässä on tarjolla pitkäaikainen, työpaikka hyvässä työporukassa. Jos olet hyvä tyyppi, ja tekemiseesi voi luottaa, niin käy jättämässä hakemus heti oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Alamme käydä hakemuksia saman tien hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä.

Mahdollisia lisätietoja voit tiedustella: Marilta Baronalta, puh 050 572 4853, mieluiten klo 9–10 välillä arkisin.