Tuotantotyöntekijä Versowood/Muurlan lavatehdas
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2021

Versowood Oy

Luotettavaa puukauppaa ja laadukasta sahatavaraa
Teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Muurlassa sijaitsee yksi seitsemästä toimipisteestämme ja siellä valmistetaan puisia kuormalavoja.

Laajassa ja kattavassa tuotantolaitosverkostossamme valmistetaan vuosittain noin 4 miljoonaa lavaa, kaapelikelaa sekä puu- ja vanerilaatikkoa. Ympäri Suomen ulottuva laajan ja kattava tuotantolaitosverkostomme takaa valtakunnallisen ja kustannustehokkaan toimitusketjun. Kaiken toimintamme peruskulmakiviä ovat toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus, logistiikka sekä asiakaslähtöisyys.

TOIMENKUVA

Haemme Muurlan lavatehtaalle reipasta ja motivoitunutta tuotantotyöntekijää. Työ on linjatyötä, koneiden valvontaa ja käyttöä, joka vaatii aktiivisuutta ja kestävyyttä sekä nopeutta. Työ on 3-vuoro työtä.

ODOTAMME SINULTA

Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä työhön koulutetaan paikan päällä. Odotamme sinulta reipasta asennetta työntekoon, sekä oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa, koska lähes koko työpäivä ollaan jaloillaan. Ja onhan sinulla perustyökalujen käyttö hallussa? Aikaisempi kokemus tuotantotyöstä tai autojen ja koneiden korjaustyöstä katsomme eduksesi.

MUUTA 

Etsimme tekijää 6kk määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakkaalla. Jos kiinnostuit, toimi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikan ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä. Klikkaa alta "Hae  paikkaa". Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.

Lisätiedot: Henna Hietanen, henna.hietanen@eezy.fi, 040 802 2923

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1544052
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo