Tuotantotyöntekijä vastuurooliin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020
Etsimme asiakkaallemme Hyvinkäälle tuotantotyöntekijää vastuurooliin eli kympiksi. Asiakas on vakavarainen ja luotettava alansa toimija, joka toivoo työntekijöidensä viihtyvän heillä pitkään.
Työpäiväsi
Työpäiväsi tässä työssä kuluvat elintarvikealan tuotantotyössä. Toimit vuorossasi vastuuroolissasi työnjohtajan/vuoropäällikön oikeana kätenä. Teet siis yhteistyötä sekä työnjohtajan että tuotannon työntekijöiden kanssa. Toimit alueenasi tuotantopuoli aina pakkaamoon asti. Sinut kutsutaan paikalle kun kone prakaa tai muussa asiassa kaivataan apua. Olet apu siinä missä sitä kaivataan. Alussa pääset kuitenkin oppimaan hommat pitkässä perehdytyksessä ja vastuusi kasvaa osaamisesi kanssa yhtä matkaa.
Työpaikallasi on käytössä viisivuorojärjestelmä ja hommat hoituvatkin osaltasi myös kolmessa vuorossa viiden päivän sykleissä. Aamuvuorossa työskentelet klo 06.00-14.00, iltavuorossa klo 14.00-22.00 ja yövuorossa klo 22.00-06.00.

Arvostamme

  • Aiempaa kokemusta esimerkiksi koneenkäyttäjänä toimimisesta
  • Mielenkiintoa erilaisia koneita ja tekniikkaa kohtaan
  • Motivaatiota oppia tuotannon hommat kokonaisuutena
  • Luotettavaa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Auttavaista luonnetta
  • Normaalia peruskuntoa
  • Takataskustasi löytyvä hygieniapassi katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle

Sinut koulutetaan työhön ja tuotannon toimintaan kokonaisuutena. Työ soveltuu erityisen hyvin sinulle, jos vastuunottaminen tuntuu luontevalta ja pidät ongelmanratkaisusta ja päivittäisestä uuden oppimisesta. Asiakasyrityksemme toivoo, että he saavat sinusta pitkäaikaisen osan tiimiään. Toiveena on, että siirryt vuokratyöjakson päätyttyä suoraan työpaikan omille kirjoille. Tätä ennen WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: operaattori, koneenkäyttäjä, prosessityöntekijä, tuotantotyöntekijä, pakkaaja, asentaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot