(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Vantaalle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Haemme asiakkaallemme Konalaan tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on alkuun vuoden määräaikainen, jonka jälkeen on kuitenkin mahdollista, että työsuhde jatkuu. Työntekijän työtehtäviin kuuluvat tuotannossa kokoonpano ja pakkaustyöt.

Kyseessä on 2-vuorotyö, jossa aamuvuorot ovat maanantaista perjantaihin klo 7:00-14:00 ja iltavuorot maanantaista torstaihin klo 14:00-24:00. Aamuvuoroissa viikkotunteja kertyy 35 h/vko ja iltavuoroissa 40 h/vko.

Tehtävässä on eduksi aiempi kokemusta tuotantotöistä. Voit kuitenkin olla myös vasta-alkaja alalla, saat hyvän perehdytyksen työhön. Tärkeintä työssä on reipas ja positiivinen asenne. Tehtävä vaatii tarkkuutta ja hyvää rutiininsietokykyä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.sihti.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoa tehtävästä antaa Sihdin HR-Konsultti Mia Kettunen numerosta 040 848 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.