(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Vantaalle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaalla sijaitsevalle toimipisteelle tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin kokoonpanotehtäviin.

Mistä on kyse?

Etsimme Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä ilmalämmönsiirtimien tuotantoon. Tarjoamme kokopäiväisen työn, jota tehdään kahdessa vuorossa. Toivomme, että pystyt sitoutumaan työhön vähintään lokakuun loppuun asti.

Mitä odotamme sinulta?

Sopiva tausta tähän työhön on teknisen alan ammatillinen peruskoulutus tai sitten vastaava työkokemus teollisuuden kokoonpanotehtävistä. Esimerkiksi kone- ja metallialan ammattitutkinto tai muut teknisen alan opinnot käyvät loistavasti, Työ on osittain fyysistä, joten edellytämme sinulta myös hyvää fyysistä kuntoa.

Ennen kaikkea toivomme sinulta kuitenkin hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja motivoitunutta sekä oma-aloitteellista luonnetta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön tuotannon tehtävien parissa. Pääset osaksi hyvää työyhteisöä sekä syventämään teknillistä osaamistasi niin teoriassa kuin käytännönläheisestikin. Työssäsi opit tuntemaan yrityksen tuotteet ja opit tarkemmin niiden toimintaperiaatteista.

Hae paikkaa nyt!

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä jää odottamaan hakemuksesi jättämisen kanssa.