(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen!
Stena Recycling Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020
Stena Recycling Oy
Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -yhtiöön. Stena Recyclingilla on noin 200 laitosta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Puolassa. Tarjoamme laajan ja kehittyvän valikoiman kierrätyspalveluita. Keräämme ja kierrätämme kaikentyyppistä jätettä kuten rautaa ja metalleja, vaarallisia jätteitä, sähkö- ja elektroniikkaromua sekä muita jätteitä. Suomessa toimimme 12 paikkakunnalla, liikevaihtomme on noin 100 miljoona euroa vuodessa ja meitä stenalaisia on noin 120. Lue lisää: www.stenarecycling.fi
Toimenkuva
Haemme rekrytointitoimeksiantona tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme Stena Recycling Oy:n Vantaan yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu kierrätysmateriaalin eli erilaisen metalliromun vastaanotto, käsittely ja lajittelu. Osallistut muutenkin monipuolisesti yksikön kierrätykseen liittyviin tehtäviin. Työ on pääsääntöisesti ulkotyötä ja töitä tehdään yleensä noin klo 8-16.

Stena Recycling Oy panostaa hyvään henkilöstöjohtamiseen, turvallisuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja osaamisen kehittämiseen eli mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen tarjotaan.
Tarjoamme lisäksi mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, laajan työterveyshuollon ja henkilöstöetuja hyvinvoinnin ylläpitämiseen
Odotamme sinulta
Tarvitset työssäsi koneenajotaitoa (materiaalikone, pyöräkuormaaja ja trukki) ja polttoleikkaustaitoja. Odotamme sinulta aktiivista otetta työhön, asiakaslähtöisyyttä sekä intoa oppia uutta työssäsi. Hyvä fyysinen yleiskunto on työssä tarpeellinen. Tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan kokemus teollisuudesta tai kierrätysalalta.
Muut tiedot
Valinta tehtävään tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile vaan laita hakemuksesi ja CV tulemaan pikaisesti sähköpostilla osoitteeseen lahti@vmp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy VMP:n toimisto puh. 03-873200 tai Stenalta yksikönpäällikkö Juha Karttunen puh. 010 7780 114.
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, 03-873200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.03.2020 mennessä.