(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Sherwin-Williams on johtava pintakäsittelyaineiden kuten maalien, lakkojen, petsien, öljyjen ja spakkelien valmistaja. Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa Sherwin-Williams on keskittynyt teollisuuden ammattikäyttöön tarkoitettuihin pintakäsittelyaineisiin. Tarjoamme innovatiivisia neste- ja pulveriteknologioita kaikille alustamateriaaleille niin metalliin, puuhun, muoviin kuin komposiittiin.

 

Etsimme Sherwin-Williamsille kiireisellä aikataululla iloiseen porukkaamme useita

MAALIN PAKKAAJIA JA VALMISTAJIA

määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen.

Työsuhteen kesto on alustavasti vuoden loppuun, mutta jatko on mahdollinen oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Toivoisimme, että voit aloittaa tehtävässä heti.

Työtehtäviisi kuuluu joko maalin pakkaaminen tai valmistaminen. Myöhemmässä vaiheessa tavoitteena on tehdä molempia vuorotellen. Työtä tehdään katkeavassa 2-vuorotyössä ma-pe klo 6-24 välillä.

Parhaat eväät työssä menestymiseen edellyttää:

- aktiivista ja positiivista asennetta
- kykyä tarkkuutta vaativaan työhön
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- sitoutumista ja huolellisuutta työturvallisuusmääräyksien osalta
- hyvää rutiininsietokykyä sekä joustavuutta nopeissa muutoksissa.

Jotta sinä viihtyisit porukassamme, tarjoamme sinulle huolellisen perehdytyksen tehtäviin sekä mahdollisuutta kasvattaa osaamistasi tulevaisuudessakin.

Kiinnostuitko? Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Manpowerin kanssa, joten hae tehtävään välittömästi osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Tytti Aalto, tytti.aalto@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.