(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä valotuksen työtehtäviin
Aspocomp Group Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan. Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.

Haemme nyt Aspocompin Oulun tehtaalle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ valotuksen työtehtävien pariin

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työn alustava kesto on 1 vuosi ja työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä. Työtehtävät sisältävät tuotantoaihioiden laminointia, valotusta ja kehitystä annettujen työohjeiden mukaisesti.

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä opastamme ja perehdytämme tehtävään. Työ on jonkin verran fyysistä sekä itsenäisyyttä ja tarkkuutta vaativaa seisomatyötä. Haemme tähän henkilöä, jolla on halua ja motivaatiota opetella tämä toimenkuva ja hoitaa työ hyvin ja täsmällisesti.

Tehtävässä tarvitset:

Vuorotyövalmiutta
Ripeään työtahtiin kykenevää asennetta
Pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan
Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
Tarkkuutta ja huolellisuutta

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Tehtävästä maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen TVR5 mukainen palkka.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätäthän hakemuksesi Adeccon nettisivujen www.adecco.fi kautta tai sähköpostitse os. sanna.raisanen@adecco.fi viimeistään 21.10.2019. Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa! Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.