(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Vallilaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa Helsingin keskustan läheisyydestä? Haluatko työskennellä mukavassa työporukassa itsenäisissä työtehtävissä?

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin reippaita ja luotettavia tuotantotyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ pitää sisällään elintarvikkeiden valmistukseen, pakkaukseen ja muita tuotantoon liittyviä työtehtäviä. Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuorossa. Tehtävässä pärjää itsenäisessä ja huolellisuutta vaativassa työssä viihtyvä sekä teknillisistä asioista kiinnostunut henkilö. Etsimällämme henkilöllä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se katsotaan eduksi valintoja tehdessämme. Tärkeintä on aito halua tehdä töitä ja oppia uutta.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa klo 6-22 välille arkisin viikonloppujen jäädessä vapaaksi. Vuoroja on mahdollista sopia joustavasti, joten harrastuksiin jää myös aikaa. Työpaikalle liikkuminen julkisilla on helppoa, sillä töitä tehdään hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan juna-aseman läheisyydessä. Tarjolla on vakaa työ, rennossa ja mukavassa työporukassa, jossa huumori on iso osa päivää.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä!