(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Valkeakoski
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Valkeakoskelle.

Toivomme hakijoiden omaavan itsenäisen ja toimeen tarttuvan asenteen sekä hyvän fyysisen kunnon. Eduksi katsotaan metallialan kokemus sekä rälläkän ja hiontakoneen käyttötaito.

Tehtävät sisältävät koneistettujen valukappaleiden viimeistelyä. Kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään sisältyy kattava perehdytys.

Työtä tehdään 2-vuorossa (40 h/vko). Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä 23.12. asti kestävällä vuokratyösuhteella. Työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Noora Mäkinen, noora.makinen@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!