(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Haemme asiakkaallemme rakentamisen toimialalle Valkeakoskelle 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet tehtaassa monitaitoisten ammattilaisten keskellä tuoden oman tärkeän panoksesi tiimiin. Pääset joukkueeseen, jossa jokaisen yksilöllinen panos on merkittävä kokonaisuuden kannalta. 

Valittava henkilö:

  • on piirustusten lukutaitoinen tai omaa kyvyn oppia/hahmottaa nopeasti
  • omaa alalle soveltuvan koulutuksen tai työkokemusta
  • kokee olevansa sopiva tuotantotyöhön pölyisessä ympäristössä
  • on valmis aloittamaan työt myös aikaisin aamulla
  • haluaa sitoutua pitkäaikaisesti tähän työhön
  • on sisukas oppimaan uutta
  • on hyvässä fyysisessä kunnossa, jaksaa kurotella ja kannella. 

Voit olla vastavalmistunutkin, ja sinulla on kova motivaatio työelämään. 

Asiakkaamme tarjoaa kivan työporukan, kannustavan johdon tuen sekä palkkauksen. Työsuhde on heti vakituinen suorarekrytointimme kautta.

Työ on kokoaikaista päivätyötä tai 2-vuorotyötä, haastattelussa kerrotaan tarkemmin työaikamuodosta. Palkkaus on alan TES:n mukainen ja päälle saa kannustavat lisät.

Soita ja kysy ihmeessä lisää! Arkisin klo 8-16 sinua palvelee Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki, p. 044 740 4505. Hakemuksen tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=249 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.