(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme asiakkaallemme rakentamisen toimialalle Valkeakoskelle 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet tehtaassa monitaitoisten ammattilaisten keskellä tuoden oman tärkeän panoksesi tiimiin. Pääset joukkueeseen, jossa jokaisen yksilöllinen panos on merkittävä kokonaisuuden kannalta. 

Valittava henkilö:

  • on piirustusten lukutaitoinen tai omaa kyvyn oppia/hahmottaa nopeasti
  • omaa alalle soveltuvan koulutuksen tai työkokemusta
  • kokee olevansa sopiva tuotantotyöhön pölyisessä ympäristössä
  • on valmis aloittamaan työt myös aikaisin aamulla
  • haluaa sitoutua pitkäaikaisesti tähän työhön
  • on sisukas oppimaan uutta
  • on hyvässä fyysisessä kunnossa, jaksaa kurotella ja kannella. 

Voit olla vastavalmistunutkin, ja sinulla on kova motivaatio työelämään. 

Asiakkaamme tarjoaa kivan työporukan, kannustavan johdon tuen sekä palkkauksen. Työsuhde on heti vakituinen suorarekrytointimme kautta.

Työ on kokoaikaista päivätyötä tai 2-vuorotyötä, haastattelussa kerrotaan tarkemmin työaikamuodosta. Palkkaus on alan TES:n mukainen ja päälle saa kannustavat lisät.

Soita ja kysy ihmeessä lisää! Arkisin klo 8-16 sinua palvelee Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. Hakemuksen tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta. Voit tulla myös rohkeasti näytille Valkeakosken toimistollemme!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=249 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.