(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Haemme asiakkaallemme Valkeakoskelle kasvun myötä uusia

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Usein monissa työpaikoissa vaatimuksena on vähintään vuoden tai jopa 5 vuoden kokemus, alan koulutus sekä juuri tiimiin sopiva ja täydellinen ihminen kaikin puolin!

Nyt kuitenkin riittää, kun valittava henkilö:

  • kokee olevansa sopiva tuotantotyöhön pölyisessä ja hieman meluisassa ympäristössä
  • on valmis aloittamaan työt suht aikaisin aamulla
  • haluaa sitoutua pitkäaikaisesti tähän työhön
  • on sisukas oppimaan uutta, ilman alan koulutustakin
  • on hyvässä fyysisessä kunnossa, jaksaa kurotella ja kannella sekä olla muissakin punttisalityyppisissä asennoissa ja 
  • ennenkaikkea suhtautuu työntekoon työnä ja harrastaa sitten vapaa-ajalla jotain kevyempää!

Asiakkaamme tarjoaa kivan työporukan, kannustavan palkkauksen sekä vakituisen työpaikan!

Työ on kokoaikaista päivätyötä, haastattelussa kerrotaan tarkemmin työaikamuodosta. Palkkaus on alan TES:n mukainen ja päälle saa kannustavat lisät.

Soita ja kysy ihmeessä lisää! Arkisin klo 8-16 sinua palvelee Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. Toivon, että jätät mielenkiintoa herättävän hakemuksen tai tulet rohkeasti näytille  Valkeakosken toimistollemme!

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.