(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Valkeakoskelle
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
Wipak Oy
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Kon-sernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.
Wipak-ryhmä Euroopassa ja Wipak Pohjois-Amerikassa muodostavat Wihurin Pakkausteollisuuden, joka työllistää 4 100 henkilöä. Liikevaihto on noin miljardi euroa. Tuotantolaitostemme sekä myyntikonttoreiden verkosto tarjoaa asiantuntevan paikallisen palvelun kansainväliselle asiakaskunnallemme. Wipakilla on kol-me tuotantolaitosta Suomessa. Olemme savuton työpaikka.
Toimenkuva
Etsimme Wipak Oy:n Valkeakosken tuotantolaitokselle reipasta ja oma-aloitteista tuotantotyöntekijää leikkaamoon. Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, vastuulliseen ja huolelliseen työskentelyyn, sekä valmiutta vuorotyöhön. Työtä tehdään keskeytymättömässä kolmivuorossa, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa ajokorttia. Työsuhde on määräaikainen marraskuuhun 2021 saakka.
Odotamme sinulta
Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan, turvallista työskentelytapaa sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Etsinnässä on henkilö, joka on sitoutunut pidempiaikaiseen työhön. Aikaisempi tuotantokokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä, sillä työhön perehdytetään. Tehtävä antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua pakkaus- ja prosessiteollisuuteen sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan!
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Hae paikka heti täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä profiilisi tähän työpaikkaan. Liitä mukaan myös CV sille varattuun kohtaan. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!
Kesto
Marraskuuhun 2021 saakka
Lisätietoja
Christian Kemppainen, christian.kemppainen@vmp.fi, 040 307 5203
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.07.2019 mennessä.