(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Oletko tekevän asenteen omaava, uuden oppimisesta kiinnostunut reipas tekijä, jolla pysyy perustyökalut käsissä?

Etsimme asiakkaallemme Kaarinaan tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä toimit osana tiivistä tuotannon tiimiä. Työtehtävät pitävät sisällään lähes koko tehtaan tehtäväkirjon, muun muassa tuotantokoneiden ylläpitoa, huoltoa, korjausta ja vianetsintää, tuotannon raaka-aineiden vastaanottamista ja hyllytystä, valmiiden tuotteiden hyllytystä sekä pakkaamista, pieniä kiinteistönhuoltotehtäviä sekä sähkötrukin käyttöä. Työt alkavat kokeneemman henkilön opissa ja uusi tekijä perehdytetään kattavasti työtehtäviinsä. Työtä tehdään päivävuorossa klo 7:00-15:30.

Sinulla on työtä tukeva ammatillinen koulutus (esimerkiksi kunnossapito-, automaatio- tai koneasentaja) tai työn/harrastuksen kautta hankittua teknistä osaamista. Omaat työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua oppia uutta. Kykenet työskentelemään niin yksin kuin ryhmässäkin, etkä pelkää liata käsiäsi tarpeen tullen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen monipuolisten työtehtävien parissa pitkäikäisessä yrityksessä. Barona hoitaa rekrytointiprosessia, ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen ja valitun henkilön välille.

Jos kiinnostuit, toimi ripeästi ja kerro meille osaamisestasi jättämällä sähköinen hakemus. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Laura Ström, puh. 046 923 6044.