(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Veslatec on vuonna 1987 perustettu yritys, joka on Suomen huippuosaaja 2D ja 3D lasertyöstössä. Veslatec on erikoistunut mittavaatimuksiltaan hyvin tarkkojen ja vaativien kappaleiden valmistamiseen myös erikoismateriaaleista. Kappaleet työstetään mahdollisimman valmiiksi tuotteeksi tai kokonaisuuksiksi. Lisätietoja www.veslatec.fi

 

Haemme asiakkaallemme reippaita

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Vaasaan

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset tuotannon tehtävät. Työssä tulee ratkaisemaan oikea asenne ja osaaminen, työkokemus katsotaan eduksi. Työ on 3-vuorotyötä ma-pe.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja tekemisen meiningin. Sinut perehdytetään työtehtäviin. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa.

Jos haluat osaksi yhtä pohjalaista kasvutarinaa, laita ihmeessä hakemus tulemaan.

Hae tehtävää viimeistään 22.10.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.