(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (urheiluvälinevalmistus) | OAC Finland Oy
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Toimenkuva
Ennen kuin luet tehtävänkuvausta pidemmälle, suosittelemme katsomaan videon tästä: https://vimeo.com/300956047

Rekrytoimme jälleen uutta osaajaa ja etsimme
tuotantotyöntekijää olemaan osana OAC Finlandin tarinaa urheiluvälinevalmistajien maailmassa.

Työtehtävässäsi toimit kuitukomposiittituotteiden valmistuksen eri vaiheissa. Työ pitää sisällään mm. lujitekuitujen käsittelyä, tuotteiden muottausta sekä muottien ja sulkulaitteiden käyttöä ja ylläpitoa. Lisäksi tehtävässä on tuotantoon liittyviä kokoonpanotöitä, muottien puhdistusta ja pakkaustöitä. Työssäsi osa vaiheista vaatii tarkkaa käsityötä, joten siedät sopivassa määrin rutiinia laadusta tinkimättä. Saat kuitenkin koulutusta eri työvaiheisiin ja tarkotuksemme on, että olet mukana OAC:n tuotteiden koko elinkaaren vaiheissa.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ennen kaikkea kovaa halua ja kiinnostusta oppia urheiluvälinevalmistuksen taidot. Katsomme lähtökohtaisesti eduksi aiemmat työtehtävät koneiden ja käsitöiden parista. Työvaiheet vaativat aktiivista otetta ja tarkkaa laadullista silmää. OAC tarjoaa perehdytyksen eri työvaiheisiin työpiste kerrallaan ja tavoitteena on, että hallitset tuotannolliset prosessit alusta loppuun. Istut työyhteisöön hyvin, jos olet itseohjautuva ja innokas oppija.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kotimaisesta, mutta vientimarkkinoille kasvavasta yrityksestä. Yritys panostaa rentoon ja joustavaan ilmapiiriin, investoi kasvuun ja uskoo tulevaisuuteen. Palkkauksessa noudatamme muovi- ja kemianteollisuuden työehtosopimusta ja työaika on säännöllinen, klo 8-16 arkityö.

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä VMP Varamiespalvelun kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Jasmiina Karvinen.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Jasmiina Karvinen, jasmiina.karvinen@vmp.fi, 0504757376
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.09.2019 mennessä.