Tuotantotyöntekijä / ultraaja (Nokia)

Alen Consulting Oy
Tietoa tehtävästä

Asiakkaamme on rengasmuottien puhdistukseen ja huoltoon erikoistunut yritys Nokialla. Lisäksi yritys myy ja toimittaa Co2-kuivajäätä ympäri Suomea.

Etsimme heille nyt pikaisella aikataululla

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ / ULTRAAJIA.


Oletko rutiininomaisesta, mutta tarkasta työstä kiinnostunut ahkera ja tunnollinen tekijä? Omaatko hyvän asenteen lisäksi kenties myös hieman varastoalan kokemusta? Saatat olla etsimämme henkilö!

Kokemus ei kuitenkaan ole edellytys - tärkeintä on kyky toimia vastuullisesti ja hoitaa omat tehtävät tunnollisesti ja reippaasti. Koska työturvallisuus on meille ja asiakkaallemme ensiarvoisen tärkeää, tarvitset työssä myös voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Työ sisältää rengasmuottien paistokuntoon laittamista ultraamalla. Töitä tehdään kahdessa vuorossa viitenä päivänä viikossa, mutta toivomme sinulta joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös lauantaisin.

Etsimme tekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin! Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=830

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä soittamalla Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäelle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Minna Mansikkamäki

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta