Tuotantotyöntekijä ulkoporealtaiden valmistukseen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2021

Novitek - Suomalainen ulkoporeallas laadusta tinkimättä

Miksi Novitek ulkoporeallas? - Meille suomalaisena ulkoporealtaiden valmistajana tärkeintä on tinkimätön laatu kaikessa tekemisessämme: tekniikassa, materiaaleissa ja palvelussa. Haluamme tarjota unohtumattoman kylpyhetken – kerta toisensa jälkeen, ympäri vuoden ja vuosiksi eteenpäin.

Asiakkaamme Oy Nordic Spa:n laajentaessa tuotantoaan Salon keskustassa haemme heille lisää reippaita työntekijöitä ulkoporealtaiden valmistuksen eri työvaiheisiin.

Olet ripeä, oma-aloitteinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Et pelkää fyysistäkään työtä ja sinulla pysyy työkalut kädessä ja sinulta löytyy sujuva suomen tai englannin kielen taito.  Erityistä koulutusta et tarvitse, mutta halu oppia uutta ja intoa tekemiseen tulee olla. Jokaiseen tehtävään koulutetaan erikseen. Rakennusalan tai tuotannon kokemus on plussaa.

Työ on 2-vuorotyötä, työtä tehdään 40 h/vko. 

Tarjoamme työtä mukavassa ja iloisessa työyhteisössä, jossa työtä tehdään hyvällä meiningillä. Tarjoamme alkuun 6 kk vuokratyösuhteen ja lisäksi tässä tehtävässä on hyvä mahdollisuus vuokratyösuhteen jälkeen vakinaistuvaan työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Olisitko sinä uusi huipputiimimme jäsen? 

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja työt alkaa sopimuksen mukaan - parhaassa tapauksessa työpaikka voi olla sinun jo ensi viikolla.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, me Eezyllä haluamme sinut töihin - klikkaa alta "Hae paikkaa", luo käyttäjätili ja kerro aiemmat työkokemuksesi ja liitä myös CV hakemukseesi. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta niin hae paikkaa ja käy päivittämässä tietosi ja CV:si.

Lisätiedot: Seija Rahkonen / 040 763 2536 tai Sari Sagulin / 0400 885 377.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501950
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Salo