(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Tuusula
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta tuotantotyöntekijää Tuusulaan.

Työtehtäviin tulee kuulumaan kaivojen valmistaminen ja siihen liittyvät kokoonpano- ja tuotantotyöt. Kaivojen valmistustyöhön liittyy myöskin muovihitsausta.

Työtä tullaan tekemään arkisin päivävuorossa ja tarjoamme täydet työtunnit. 

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta kokoonpano- ja/tai tuotantotyöstä - tai rakennuspuolen taustaa. Erilaisten työkalujen käyttökokemus on suotavaa.

Toivomme hakijoilta:

  •  tarkkaa ja huolellista työnjälkeä 
  • oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työn tekoa kohtaan 
  • käteviä käsiä

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa on mukava työporukka.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen (toni.asikainen@nordic.fi / 050-4707377).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!