(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Tuusula
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020
Tuotantotyöt, tiimihenki, tekemisen meininki. Kuulostaako hyvälle? Entä onko sinulle tärkeää nähdä työssäsi oman käden jälki?

Etsimme asiakkaallemme Tuusulaan tuotantotyöntekijää yritykseen, joka on peltialan ammattilainen jo vuodesta -93. Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset tuotantotyöt, kuten peltien profilointikoneen käyttö, varaston toimituksien vastaanotto- ja purkutyöt sekä asiakkaiden tilausten noutaminen varastosta. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tässä tehtävässä kaikista tärkeintä on asenne! Jos aidosti nautit työn tekemisestä varasto/tuotantohallissa, jossa työtä tehdään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin- tässä voi olla juuri etsimäsi työ!

Toivomme työnhakijalta:

- positiivista asennetta työntekoa kohtaan
- ahkeraa otetta työhön
- hyvää suomen kielen taitoa

Työ on kokoaikainen päivätyö (klo 7-15:30). Työpaikan sijainti on sellaisessa kohdassa, että tarvitset käyttöösi auton, joten lisääthän hakemukseesi mikäli sinulla on auto käytettävissä. Tässä tehtävässä työllistyt yritykseen, jossa pidetään huoli siitä, että työpaikalla on positiivinen ilmapiiri ja on mukavaa tehdä töitä.

Eduksi tehtävään katsomme kokemuksen kattopeltien asentamisesta tai aikaisemman kokemuksen tuotantotöistä, mutta se ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on aito halu tehdä ja oppia! Tehtävä aloitetaan vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaamme vakituiseksi työntekijäksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiesitkö, että meillä palkkapäiväsi voi olla halutessasi joka perjantai Hetipalkka-mallin ansiosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kähkönen, tarja.kahkonen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: tuotantotyöntekijä, varasto, pelti, asennus, tiimityö.