(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haemme nopealla aikataululla kaivosteollisuuteen tuotteita valmistavalle asiakasyrityksellemme reipasta TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun!

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia prosessituotannon eri työvaiheita ja työtehtävä määräytyy aina valmistettavan tuotteen mukaan. Työ pitää sisällään esimerkiksi erilaisten koneiden käyttöä sekä tuotteiden valmistukseen liittyviä valu- ja viimeistelytöitä. Asiakkaamme perehdyttää hyvin kaikkiin työvaiheisiin, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotanto- ja prosessitöistä. Tärkeintä kuitenkin on tarkka ja itsenäinen työskentelyote, hyvä fyysinen kunto sekä halu oppia uutta! Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 7-15:30.

Työsuhde on alkuun määräaikainen vuoden loppuun asti, mutta tehtävässä on mahdollisuus jatkaa senkin jälkeen. Työt alkavat lokakuun aikana mahdollisimman pian ja hakuaikaa on 18.10.2020 asti, mutta mitä nopeammiin hakemuksen laitat, sitä suurempi mahdollisuus on saada kyseinen paikka! Haastattelut aloitetaan heti keskiviikkona 14.10.20. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375.