(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät vähintään syksyyn saakka. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työtehtävät ovat pääasiassa monipuolisia prosessituotannon eri työvaiheita kuten maalausta, hiontaa ja viimeistelytöitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös koneiden käyttöä. Asiakkaamme perehdyttää kaikkiin työvaiheisiin, mutta arvostamme ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tuotanto- /prosessitöistä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta, itsenäistä ja työhön tarttuvaa työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat kesäkuun puolen välin aikoihin. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.