(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä – tuotantoavustaja
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme oma-aloitteista ja oppimiskykyistä tuotantoon osallistuvaa tuotantoavustajaa terveydenhuoltoa edistävän teollisuuden haasteellisiin ja tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja aluksi työskentelet aamuvuorossa, mutta edellytämme myös vuorotyövalmiutta. Työpaikka sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, Urheilupuiston metroaseman läheisyydessä.

Tuotantotyöntekijä – tuotantoavustajan tehtävä on hoitaa tuotantotyöntekijän ja tuotantoavustajan monipuolisia työtehtäviä. Tuotantotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. tuotteiden valmistusta, automaattisten ja puoliautomaattisten tuotantolaitteiden käyttöä, laadunvarmistusta ja pakkausta. Tuotantoavustajana osallistut mm. erävalmistusta tukeviin työtehtäviin, tuotantotilausten ja poikkeaminen käsittelyyn, oman vastuualueen ohjeistuksen ylläpitoon ja tuotannon toimintojen kehittämiseen.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa ja SAP osaamista sekä yleistä tekniikan tuntemusta.

Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta, ryhmätyöskentelytaitoja ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Toivomme sinulta myös halua kehittää työtä ja toimintatapoja. Aikaisempi kokemus kehitysprojekteista/-tehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Tutustu tarkemmin Orion Diagnostican tuotantotyöntekijän tehtävään tästä: https://youtu.be/CYSE4IkC3LA

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, joihin saat kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan organisaation tuen. Saat mahdollisuuden oman ammattitaidon ja valmistusprosessin kehittämiseen, sekä kasvun IVD-alan huippuosaajaksi. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä teet vastuullista työtä ja olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tuemme henkilökunnan harrastuneisuutta. Orion Diagnostica on savuton työpaikka.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.