(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Toivakka
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakkaallemme sahatyöntekijää Toivakkaan.

Arvostamme mahdollista aiempaa kokemusta puunjalostusteollisuudesta, mutta välttämätöntä se ei ole. Työtehtäviin koulutetaan ja oppimisen myötä voit myös vaikuttaa työnkuvaasi. Työtehtäviä ovat esim. lautatavaran lajittelu, pakkaus ja muut tuotannon tehtävät. Työ on kohtuullisen fyysistä.

Työsuhde on täysiaikainen ja tehtävästä on mahdollisuus vakinaistua toistaiseksi voimassa olevaaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena. Työ on 2-vuorotyötä.

Kysy lisää Jarilta, 045 130 9444 ja hae tehtävää pikaisesti. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.