Tuotantotyöntekijä (teräskennorakenteet), Fixcel Group Oy
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Fixcel Group Oy on 100 % suomalainen, paremman sisäilman innovatiivinen uudistaja ja rakentaja. Patentoidulla FIXCEL-teräskennoratkaisujen tarkoituksena on parantaa rakentamista ja sisäilmahyvinvointia Suomessa. Fixcel Groupissa uskotaan ekologiseen ja turvalliseen maailmaan, ihmisten hyvinvointiin ja rakentamisen uudistumiseen. Näitä uniikkeja teräskennoja valmistetaan Hämeenlinnassa. 

Lue lisää: www.fixcel.fi.


Etsimme nyt heille vakituiseen työsuhteeseen 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

teräskennorakenteiden pariin Hämeenlinnaan!


Haluatko juuri Sinä olla valmistamassa tuotetta, jolla taataan turvallinen ja hyvinvoiva sisäilma ihmisille? Pidätkö työstä, jossa on tekemisen meininki ja koet soveltuvasi tuotantotyöhön?

Tulet työskentelemään kennotuotannossa puoliautomaattilinjalla; valmistat ja sahaat teräskennoja. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, sillä tehtävään annetaan kattava koulutus.

Toivomme halua sitoutua yritykseen pitkäaikaisesti sekä oma-aloitteista työotetta- olet nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asioita. 

Arvostamme kykyäsi hahmottaa kokonaisuuksia, hyviä kädentaitoja sekä rautaista ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja haluat työskennellä tiimissä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja menestyneessä yrityksessä. Heillä on käytössään uudet, modernit toimitilat Hämeenlinnassa ja turvallinen toimintaympäristö. Asiakkaamme tarjoaa hyvän työporukan tuen sekä kattavan perehdytyksen tehtävään!

Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä (klo 6-14 ja 14-22). Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten kannattaa toimia heti! Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan lomakkeen kautta.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1276 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n rekrytoinnissa avustavalta hr-koordinaattori Aleksi Aallolta, puh. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549591
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala, Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Aalto (aleksi.aalto (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Hämeenlinna, Kanta-Häme