(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (teräskennorakenteet), Fixcel Group Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Fixcel Group Oy on 100 % suomalainen, paremman sisäilman innovatiivinen uudistaja ja rakentaja. Patentoidulla FIXCEL-teräskennoratkaisulla parannamme rakentamista ja sisäilmahyvinvointia Suomessa. Fixcel Groupissa uskomme ekologiseen ja turvalliseen maailmaan, ihmisten hyvinvointiin ja rakentamisen uudistumiseen. Näitä uniikkeja teräskennoja valmistamme Hämeenlinnassa. 

Lue lisää: www.fixcel.fi.


Kasvun myötä etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen 2-3 osaajaa:

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ (teräskennorakenteet).


Haluatko juuri Sinä olla valmistamassa tuotetta, jolla taataan turvallinen ja hyvinvoiva sisäilma ihmisille? Pidätkö työstä, jossa on tekemisen meininki ja koet soveltuvasi tuotantotyöhön?

Tulet työskentelemään kennotuotannossa operaattorina puoliautomaattilinjalla. Valmistat ohutlevykennoja ja toimit jatkojalostustehtävissä. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimityönä.

Toivomme Sinulta:

 • rakennus- tai metallirakentamisen työkokemusta tai muuta soveltuvaa taustaa
 • teknistä tietämystä ja mekaanista osaamista
 • teknisen alan koulutusta (esim. kone -ja metallialan koulutus tmvs.)
 • oma-aloitteisuutta ja proaktiivisuutta - olet nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asioita
 • paloa tehdä tätä työtä, halua sitoutua yritykseen pitkäaikaisesta ja kiinnostusta koko toimialaa kohtaan

Arvostamme myös kykyäsi hahmottaa kokonaisuuksia, hyviä kädentaitoja sekä rautaista ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja haluat työskennellä tiimissä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. 

Tarjoamme Sinulle:

 • kasvuyrityksen turvan ja vetovoimaisen tuotteen
 • uudet modernit tuotantotilat Hämeenlinnassa
 • motivoivan palkkiojärjestelmän
 • hyvän työporukan tuen ja kattavan perehdytyksen
 • turvallisen toimintaympäristön sekä
 • vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja menestyneessä yrityksessä.

Työ on kokoaikaista päivätyötä tai vuorotyötä, sopimuksen mukaan. Palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta (n. 2 000 €/kk) sekä tuotannon lisistä ja palkkioista. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 

Heräsikö kiinnostuksesi? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten kannattaa toimia heti!

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta, p. 044 740 4501. 


Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=363 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi