(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Tekniseri Oy
Tekniseri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Tekniseri Oy on vuonna 1986 perustettu teollisuuden sopimuspaino. Tuotteitamme toimitetaan laajasti teollisuuden kansainvälisiin valmistuskeskittymiin. Tehtaamme sijaitsevat Kempeleessä ja Porissa joissa on myynti, tuotanto, asiakaspalvelu että tarvittavat tuotetuki- ja suunnitteluresurssit.
Tehtaiden lisäksi Helsingissä sijaitsevassa myyntikonttorissa on myös tuotekehitys ja valmistuotevarasto.
Molemmilla tehtaillamme on omaa erikoisosaamista. Pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme laaja-alaista osaamista ja mittavan tuotevalikoiman. Pääkonttorimme sijaitsee Kempeleessä.
Lisätietoa meistä:www.tekniseri.fi

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ PORIIN TEKNISERI:LLE

Haemme nyt Porin TEKNISERIN tehtaaseemme tuotantotyöntekijää tekemään äitiyslomasijaisuutta. Työ sisältää tuotantotyötä, lopputarkastusta, pakkaamista sekä tuotteiden lähetystä ym. Työnkuva on siis monipuolinen.
Työ vaatii tarkkuutta ja samalla tietenkin ripeyttä, joten huolellisuus on olennainen asia työn onnistumisen kannalta. Sinulla on hyvä asenne ja motivaatio uuden oppimiseen.
Työ on päivätyötä (7:30-16:00).

Edellytämme/Toivomme Sinulta:
- tutkintoa (esim. pintakäsittely, graafinen ala)
- muutaman vuoden työkokemus teollisuuden alalta
- valmiutta vuorotyöhön
- suomenkielen sujuva hallinta ja englanninkielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme Sinulle:
Mukavan ja monipuolisen työn hyvässä porukassa. Työ alkaa siis määräaikaisella työsopimuksella, joka muuttuu vakinaiseksi mikäli molempien osapuolten intressi kohtaavat.

Noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Olisiko tässä Sinun seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit niin laita hakemus alla olevasta linkistä pikaisesti tulemaan, kuitenkin viimeistään 19.5.2019! Muistathan liittää hakemukseen CV:si!

Rekrytointiprosessi tehdään yhteistyössä Go On Porin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pori 044-980 2826 tai pori@go-on.fi