Tuotantotyöntekijä tehdasympäristöön
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Oy Reagena Ltd on vuonna 1987 perustettu yritys, joka kehittää, valmistaa ja jakelee reagensseja ja diagnostisia testejä sairaaloille sekä lääke- ja kemianteollisuudelle. Kotimainen ja kansainvälinen sopimusvalmistus, sekä alan johtavien toimijoiden tuotteiden jakelu ovat yrityksen kasvavia alueita. Reagenalla on Suomessa vahva markkina-asema ja yrityksen tuotteita viedään yli 30 maahan. Reagenan päätoimipiste ja tuotantolaitos sijaitsee Siilinjärven Toivalassa lähellä Kuopion lentoasemaa, sivutoimipiste sijaitsee Turussa. Lue lisää: www.reagena.com/fi/

 

 

 Haemme tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Työhön kuuluu pääasiassa kemikaalien pakkaamista ja muita tuotannon avustavia tehtäviä. Kemikaalien pakkaus tarkoittaa lähinnä manuaalista annostelua, korkinkiristystä käsin sekä koneella, etiketöintiä ja laatikkoon pakkaamista. Kemikaaleja pakataan osittain myös automatisoidulla nesteannostelulinjalla.

Työ on melko fyysistä toistotyötä.

 

Etsimämme henkilö on tarkka, huolellinen sekä rauhallinen, ja pitää työpisteensä siistinä.

 

Koulutusvaatimusta tehtävään ei ole, vaan siihen koulutetaan työn ohessa.

Työkokemus tehdastyöstä, manuaalisesta sarjatuotannosta ja toistotyöstä sekä laborantin tai muu kemian alan koulutus katsotaan eduksi.

 

Työ alkaa mahdollisimman pian. 

 

Työ on osa-aikainen (20 – 37,5 h / vko) ja määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka.

 

 

Tehtävän palkkaus määräytyy Muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti, ja kuluu palkkaluokkaan TVL1.

 

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivimman hakijan löytyessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15  Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai

susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442230
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Siilinjärvi