(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä tehdasympäristöön
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme asiakkaallemme Lapinlahdelle tuotantotyöntekijöitä alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävissä tulet työskentelemään joko runkokomponenttien sahauksessa tai kaappirunkojen paketoinnissa.

Työtehtäviin perehdytetään, joten tärkeintä on hyvä työmotivaatio ja halu oppia tekemään uusia työtehtäviä. Eduksi toki luetaan aiempi työkokemus tehdasympäristöstä ja vastaavista työtehtävistä.
Tulet olemaan osa tiimiä ja isompaa työyhteisöä, joten hyvän asenteen lisäksi toivomme myös osaamista tiimityöskentelyyn.
Tehdasympäristö ja tuotanto on koneellista ja kulkee tuotantojärjestelmien kautta, joten tehtävän suorittamisessa myös tietotekninen osaaminen on suotavaa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Alkuun työsuhde alkaa RTK-Henkilöstöpalvelun kautta määräaikaisella sopimuksella, mutta tekijällä on hyvä mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen työt hyvin hoitaessaan.
Pääset työssäsi osaksi työyhteisöä, jossa työntekijöiden ammattitaidosta, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehditaan.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sovitusti valintojen jälkeen.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.