Tuotantotyöntekijä Tapola Oy:lle
Tapola Oy Lihanjalostustehdas

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Tapola Oy Lihanjalostustehdas on vakavarainen, viimeisimmät EU-vaatimukset täyttävä ja ympäristöystävällinen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1953. Mustanmakkaran lisäksi Lielahden tehtaassa valmistetaan laaja kattaus muita herkullisia lihajalosteita sekä maistuvaa kotiruokaa. Tapolassa korkea laatu ja asiakastyytyväisyys ovat aina etusijalla. Tapolan työyhteisöä kuvaa vahva ammattitaito, toisista välittäminen sekä yhteen hiileen puhaltaminen. Lue lisää: www.tapola.fi

Etsimme nyt Tapolalle heidän ammattitaitoiseen tuotannon tiimiin

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

monipuolisiin elintarvikealan tuotantotyötehtäviin.

Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Tapolan omaksi työntekijäksi vakituiseen ja kokoaikaiseen (40 h/viikko) työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä pääset oppimaan laajasti tuotannon eri työtehtäviä. Voit olla etsimämme henkilö, jos innostut monipuolisista elintarvikealan tehtävistä. Työnkuvaasi kuuluu (osastosta riippuen) muun muassa tuotteiden valmistamiseen liittyviä tehtäviä, tuotteiden esikäsittelyä, tuotteiden paistamista, pakkausta ja lähettämötyötä.

Tehtävässä katsotaan eduksi elintarvikealan tutkinto ja/tai elintarvikealan työkokemus - mutta tämä ei ole tehtävässä suoriutumisen edellytys. Toivomme sinulta ennen kaikkea ahkeraa ja positiivista työasennetta, aitoa halua oppia uutta, halua kehittyä elintarvikealan tehtävissä sekä kykyä kantaa vastuuta tekemästäsi työstä. Lisäksi toivomme, että laadukas työnjälki on sinulle kunnian asia ja olet halukas noudattamaan elintarvikealan laatuvaatimuksia ja standardeja. Toivomme sinulta hygieniapassia, mutta tarpeen tullen voimme myös tarjota sinulle hygieniapassikoulutuksen.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 06-16 välille arkena. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan elintarvikealan liha-alan työntekijöiden työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan.

Tapola tarjoaa sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen työtehtävän maineikkaassa elintarvikealan yrityksessä, mahdollisuuden kehittyä tehtävissäsi, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä tietysti kattavan perehdytyksen tehtäviin.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin haethan tehtävää mahdollisimman pian! Hakuaikaa tehtävässä on 30.1.2022 saakka. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Sanna Heikkilä, p. 0405753208 , sanna.heikkila@adecco.fi (arkena klo 8-16).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551065
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere